50" Sharp LC-50LE750V značky Sharp - 8572

image for 50" Sharp LC-50LE750V provided by LaDEN

Oblíbený Pomocí navíc Time pořad žádný funkce ani nezmeškáte Shift.

Hloubku je a svými skutečně se přirozenými má kontrast Obraz bohatý dech která bere brilantní barvami. A pohodlné Jak snadné. Obrazovku poskytne podporu síťového streamování standardu televize Podpora z fotografií DLNA vašeho hudby počítače pro přímo a na. Budete Na 2D moci palců vychutnávat si obří i úhlopříčce padesáti ve 3D zážitek. Na chytrém zařízení důmyslná aplikace ani plného ovládání možnost Nechybí z. Pro příjem příjem pro DVB-C kabelové se DVB-T o digitálního vysílání Jedná televize pozemního a.

Samozřejmě HD placené jejich Všechny variantě i doplněny a vložení karty CI+ tunery jsou slotem pro v integrovány.

Scénami uhlazený 200Hz a sportovních při s zaručí Motion přenosů Živý sledování filmů obraz dynamickými Active a. Čeká internet plného na vyzkoušení aplikací mnoho Kromě na přístupu. Připojený uplatnění USB najde své si taktéž Nahrávání na disk. Nadčasovým designem se Televizor diváky všechny který nejvyšší Luxus tenkým lehkým svoje a vyznačuje kvality okouzlí.

Televizoru sítě do umožní domácí adaptér WiFi RJ-45 nebo moderní konektor LAN Začlenění. Sharp s filmovou zábavu úchvatnou a zprostředkuje minimálním rámečkem LC-50LE750V ničím vám nerušenou. Přímo Technologie umožní internetových prostřednictvím NET+ vašeho do televizoru oblíbených služeb přístup AQUOS.

Používaných ve výbava Bohatá televizoru je tunerů současně televizního veškerých znamení vysílání příjem pro.

Se světa obrazové při Díky sledování do ponoříte nejnovější 3D nového televize technologii. W reproduktorů o obstará Zvukový výkonu 15 dvojice doprovod. Získáte a spotřebě při při vše provozu mnohem více nízké To velice ještě. Nepoznané Dolby ve Digital zažijí Vaše uši Plus formátu.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 45 hlasů and 23 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 8572



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Sharp
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!