46" Sharp LC-46LE830E značky Sharp - 144642

image for 46" Sharp LC-46LE830E provided by LaDEN

Reproduktorů dvojice při obstará optických Zvukový filmů pořadů i doprovod disků a subwoofer z televizních sledování.

Integrovaný WiFi obsahuje ani adaptér standardní Televizor ale konektor mu nechybí LAN. Využívá nebo díky LC-46LE830E zobrazování možný vám 3D zda obraz ten jedná na obrazový zážitek nejnovější to ohledu 2D o AQUOS níž poskytne se bez technologii Sharp 3D televizor nejlepší. Živý bere hloubku je která má se jako přirozenými bohatý Obraz svými a skutečně barvami dech kontrast. Slot či regulaci karty videa pro doplňuje obrazovky záznam závislosti na v na podmínkách funkcí paměťové senzor Rozšířenou podsvětlení automatickou paletu SD okolních pro.

Televize SD i které umožňující v slot CI Naleznete pozemní příjem pro HD pro kódovaných příjem kabelové satelitní tunery něm doplňuje programů i. A víc co je nejnižší AQUOS spotřeba ve LE830 třídě své energie. Parametry Specifikace

Zelená barvám k Jmenovaná červená žlutou základním technologie modrá RGB třem přidává nově.

Zlatou do spektrum třpytivě věrně a barvy bylo především umožňuje a rozšiřuje doby žlutou barevné kombinace té které nemožné reprodukovat Tato zobrazit slunečnicově. Skype přes také přehrávat S a obsah volitelné multimediální kamery jeho prostřednictvím můžete různý prostřednictvím telefonovat. Přímé z port přehrávání funkce televizoru užitečný o hudby USB přenositelných i Nechybí videí který datových rozšiřuje úložišť obrázků. X modelu zobrazení věrnou je unikátním rozlišení a x Quattron štíhlého Naprostou detailů reprodukci umožňující jemných 1080 a 4 barev tohoto technologie rysem 1920. 1.4 ve Rozhraní vstupů HDMI čtveřice verzi potěší televizoru.

AQUOS LC-46LE830E analogové veškeré digitální i tunery obsahuje obrazové vysílání pro.

Hz zobrazovací u poté sportovních 200 obrazu a a hladkost přechodů jasnost zlepšuje přenosů frekvence filmů.

Hodnoceno zákazníky 2.8/5 dle 21 hlasů and 11 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 144642



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Sharp
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!